KURUMSAL

Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde,
her zaman Türkiye’nin öncü kuruluşları arasında yer alarak,
ülke ekonomisine katma değer sağlamayı hedefliyoruz.

HAKKIMIZDA

Yönetim kurulu başkanımız Bahattin Uçar tarafından 1992 yılında kurulan Invest Grup, inşaat ve tekstil sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Farklı sektörlerdeki atılımlarıyla sürekli büyüyen Invest Grup, gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik hizmetlerinde de büyük başarılara imza atmıştır.

Faaliyet gösterdiği sektörde ilklere ve örnek teşkil eden işlere imzasını atan Invest İnşaat ise, bugüne dek birçok konut projesinin hayata geçirilmesinin yanı sıra altyapı ve üstyapı projelerinde de çözüm ortaklığı yapmaktadır. İnşaat sektöründeki çalışmalarını aktif şekilde yürüten Invest İnşaat Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul Teras, Vadistanbul AVM, Vadistanbul Boulevard, Vadistanbul Park, 5 Yıldızlı Otel, Residence, Express24, Göl Plus ve Vadikoru projelerini hayata geçirmekle birlikte yeni proje geliştirme faaliyetlerini de aralıksız devam ettirmektedir.

Invest Grup’un hedefi, faaliyet gösterdiği sektörlerde Türkiye’nin öncü kuruluşları arasında yer alarak ülke ekonomisine ve müşterilerine en üst seviyede katma değeri sağlamaktır.

 

DEĞERLER

 

DEĞERLER

Faaliyet gösterdiğimiz diğer alanlarda olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de Türkiye’nin öncü firmaları arasında yer alarak, en iyiyi, en doğru ve en güzel şekilde sunan bir kurum olmak.

Proje başlangıcından bitişine kadar her süreçte kalite ve memnuniyet odaklı düşünüyor, üretiyor ve geliştirdiğimiz doğru yatırım anlayışı sayesinde herkese kazandırmak için çalışıyoruz.

 

KURUMSAL POLİTİKALAR

 

“SÜREKLİ YENİLİĞE AÇIK UZMAN BİR KADRO”

Kaliteli yapılar üretirken, kendi bünyesinde de kaliteli bir yapılanma ile hareket etmeyi ilke edinen Invest İnşaat, insan kaynakları politikasını, insana verdiği önem ve değerle şekillendirmektedir. Saygı, sevgi ve profesyonel iş disiplini ikliminin hakim olduğu kuruluşumuzda, sürekli gelişime açık, mesleğinde uzman bir kadroyla hizmetlerimiz sürdürülmektedir.

Çalışanlar arasında adaletli görev paylaşımının tesis edilmesi, bilgi ve yeteneklere uygun görevlendirme yapılması ve performans değerlendirmede en yüksek hassasiyetin gösterilmesine dikkat edilmektedir. Çalışanların mevcut konumları ve gelecekte üstlenmeyi hedefledikleri sorumluluklara uygun olarak eğitim fırsatları sunulmakta, böylece kurum içi dinamizm sürekli kılınmaktadır. İş sağlığı ve güvenliği konusu ise hizmet verdiğimiz sektör itibarıyla özel önem verilen hususların başında gelmektedir.

Faaliyet gösterdiği sektörde ilklere ve örnek teşkil eden işlere imzasını atan Invest İnşaat ise, bugüne dek birçok konut projesinin hayata geçirilmesinin yanı sıra altyapı ve üstyapı projelerinde de çözüm ortaklığı yapmaktadır. Artaş ve Invest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen, Vadistanbul Teras, Vadistanbul AVM, Vadistanbul Bulvar, Vadistanbul Park gibi Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinin yanısıra Invest İnşaat; Express24, Göl Plus ve Vadikoru markalı projelerinin de yatırımcısıdır.

Invest Grup’un hedefi, faaliyet gösterdiği sektörlerde Türkiye’nin öncü kuruluşları arasında yer alarak ülke ekonomisine ve müşterilerine en üst seviyede katma değeri sağlamaktır.

 

BAŞKAN’IN MESAJI

 

“EN GÜZEL YATIRIM GELECEKTİR...”

Kendimiz ve sevdiklerimiz için güzel bir hayatın hayalini kurarız. Kimimizin hayali deniz kenarında bir hayattır, kimimizin ise doğal güzelliklerin içinde... Belki de şehre yüksekten baktığımız ışıltılı bir hayattır hayalimiz. Hepimizin farklı hayalleri olsa da ortak noktamız hiç değişmez: "Kaliteli ve mutlu bir hayat..."

Invest İnşaat olarak kurulduğumuz günden beri hayallerimize bir vidayla başlıyor ve hayat verdiğimiz tüm hayalleri yepyeni mutluluklarla sonlandırıyoruz. Çünkü hayata değer katacak, gelişim ivmesini yükseltecek ve güzel yarınlar için umutlarımızı besleyecek vizyonun "mutlu bir hayat için kaliteli projeler" olduğuna inanıyoruz.
Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde olduğu gibi inşa sürecinin başlangıcından bitişine kadar her süreçte müşteri memnuniyetine öncelik veriyor, geliştirdiğimiz doğru yatırım anlayışı sayesinde herkese kazandırmak için çalışıyoruz.

Türkiye’nin dinamik yapı şirketleri arasındaki yerimizi korumak için ülke ekonomisine katkı sağlamaya ve müşterilerimize en üst düzeyde fayda sunmaya devam edeceğiz. Bizi tercih edenlere ve markamızın bu yolculuğunda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

 

Invest İnşaat logo

Invest İnşaat baskı formatında logomuza ulaşmak için tıklayınız.